Kotia etsivät

 

Luovutettavista eläimistä peritään luovutusmaksu: aikuisista kissoista 130 € ja 150 € pennusta. Kissanpennuista perittävästä maksusta palautetaan kuittia vastaan 50 € leikkauskuluista.

Kissat ovat aina leikattuja (ei koske liian nuoria),vähintään kertaalleen rokotettuja, madotettuja, sirutettuja ja muuten hoidettuja, terveitä kissoja.

Kissat luovutetaan vain sisäkissoiksi.

Koirat luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina ja madotettuina. Aikuisen koiran luovutusmaksu on 300e.

 

 

 

Pikkuinen Heluna on sisartaan Varpua luonteikkaampi. Leikkiessään tämä tyttö suuttuu välillä kavereilleen niin että sähähtää. Helunan turkki tulee vaatimaan paljon harjaamista, eli uuden omistajan tulee varautua siihen. Mieluiten Heluna kotiutetaan yhteiseen kotiin Varpun kanssa, mutta sisarukset voidaan erottaa sillä edellytyksellä, että uudessa kodissa on kissakaveri. Luovutusiässä marraskuun alkupuolella.

 

 

Pikkuinen Varpu on orpolapsi, joka on kasvanut sijaiskodissa sisarensa Helunan kanssa. Varpu on hyvin ihmisläheinen ja reipas lapsi. Mieluiten kaksikko lähtisi samaan kotiin, mutta voidaan kotiuttaa myös erikseen, jos kodista löytyy kissakaveri. Luovutusikään pienet tulevat marraskuun alkupuolella!

 

 

Nuuk etsii omaa loppuelämän kotiaan
Nuuk on luovutusikään ehtinyt leikkisä poika. Vielä vähän totuttelee ihmisen kosketukseen, mutta välillä uskaltautuu antautua rapsuteltavaksi ja nauttii kovan kehräyksen säestämänä hellyttelyistä. Nuukille etsinnässä koti, jossa olisi kissakaveri seuraksi leikkeihin. Muuttaisi mielellään myös sisarustensa kanssa saman katon alle. Sisaruksia tällä mussukalla riittää; Dio, Doro, Risto, Pekka, Bella & Bruno sekä jo kotiaan odottava Unna-sisko

 

 

 

 

Laitettiin tuo ihmispalvelija hommiin ja kyseleen meille omaa kotia. Hyvin se toki on palvellut, mutta etittäs nyt loppuelämän kotia. Ikää meillä on 12 vuotta per nenä, mutta uskallappas sanoa että oltas muka vanhoja... ollaan vireitä ja veikeitä herroja vielä. Kumpikin tykätään ihmispalvelijoista ja tietenkin tykätään toisistamme kun on tää koko pieni elämä yhessä hengailtu. Jos susta tuntuu yhtään et me sovittas just sun elämään niin ei muuta kuin yhteydenottoja vaan. Terveisin. Piki ja Äijä

 

 

Dio on 14-viikkoinen söpöliinipoika, ja siskonsa Doron lailla luontoon syntynyt, totuttelee siis vielä ihmisen seuraan. Kuitenkin Dio alkaa olla jo melko edistynyt, päiväunet voidaan nukkua sylissä ja nauttiipa pikkuinen myös silityksistä silloin tällöin. Dio on pieni vauhdikas energiapakkaus ja voisi leikkiä loputtomasti! Dio kaipaa kotiin jossa olisi kissakaveri seurana.

 

 

 

Doro etsii omaa kotia! ❤ Doro on 14-viikkoinen, leikkisä ja vauhdikas pieni tyttö. Doro on syntynyt luontoon ja arastelee vielä ihmisiä, mutta on kehittynyt jo huimasti. Leikin huumassa kiipeää vaikka syliin.  Doro kaipaakin kotiin, jossa olisi lempeä kissaystävä leikkiseuraksi ja esimerkiksi.

 

 

Pekka on pieni kissapoika, Riston veli. Alun arkuuden jälkeen Pekasta on tullut tavattoman vilkas, utelias ja isojen kissojen vanavedessä loikkiva tuusaaja. Pekalla on vielä totuttelemista ihmisen silittelyyn, mutta leikin tiimellyksessä sekin sujuu jo mukavasti. Pekka on kova syömäri, pelottomasti se menee muiden ruoka-annokset syynäämään josko sieltäkin liikenisi hälle. Pekka on liikunnallinen atleetti ja viihtyy mielellään korkeilla paikoilla kuten kiipeilypuun ylimmässä pesässä. Pekka tarvitsee toisen kissan seuraa uudessa kodissaan, jolta saa mallia kotikissana elämisessä, sekä tukea ja turvaakin.

 

 

Risto on suloinen pikkupoika, jonka mielipuuhaa on syömisen lisäksi ikkunasta katselu ja haaveilu. Ristolla on samassa hoitopaikassa veli jonka kanssa elämä on lähtenyt mukavasti käyntiin ihmisiin totuttelemisessa, muihin kesyihin kissoihin tutustuessa ja myös koiraan. Vielä ihmisten kosketus välillä arveluttaa, mutta leikin tiimellyksessä silittelykin on jo sallittua. Risto kaipaa uudessa kodissaan kissaseuraa, jotta kotikissan elämään sujahtaminen sujuisi mahdollisimman mutkattomasti pienelle Ristolle.

 

 

Omaa kotia etsii Kisu-neiti. Ikää on kertynyt jo 12-vuotta mutta sitä ei käytöksestä huomaa. Kisu rakastaa ihmisiä, käpertyy syliin rapsuteltavaksi, nukkuu öisin vieressä. Toisia kissoja arastelee, varmasti ajan kanssa tottuu. Ihana, suloinen Kisu.

 

 

 

 

 

Pikkuruinen neitokainen Lempi olisi selkeästi valmis omaan kotiin. Lempi on hieman ujo, mutta nauttii suunnattomasti silityksistä ja on erittäin leikkisä tapaus! Ujous unohtuu kun juostaan pallon perässä tai vinkuhiiri saa kyytiä! Lempi on 4-vuotias ja väritykseltään kerrassaan upea tabby. Muihin kissoihin Lempi suhtautuu varauksella, mutta tulee toimeen. Lempi on toisen kotia etsivän kissamme Sulon sisko.

 

 

Pörrötassuinen pieni Viivi tuijottaa tiensä suoraan sydämeesi ihanilla keltaisilla mollukkasilmillään! ❤ Tässä minikokoisessa emännässä on aimo annos leikkisyyttä ja tarmoa, mutta rauhoittuu mielellään paikalleen harjaus- ja rapsuttelusessioihin. Harjaaminen tuleekin tarpeeseen pitkän karvan myötä! Sylissä tämä neitokainen ei välitä olla, mutta etenkin ruoka-aikoina käy mielellään halailemassa ihmisensä jalkoja. Viivi ei vaadi jatkuvaa seuranpitoa vaan arvostaa myös omaa aikaa. Viivi on iältään nuori, arviolta muutaman vuoden ikäinen, mutta pennutkin on ehtinyt tekemään. Viivi on jo kodin löytäneiden Remun, Cissen ja Albertin emo sekä Elviksen sijaisemo. ❤ Olisiko nyt Viivin vuoro löytää oma koti?

 

 

Täysikasvuinen uros, joka näyttää pehmolelulta ja on yhtä pienikin? Kyllä, sellainen Töpö on!
Kerrassaan ylitsevuotavan hellyydenkipeä ja ihmisläheinen poika, joka antaa märän pusun suulle. Iältään Töpö on arviomme mukaan aikuinen, mutta nuori. Hyvin leikkisä, joten tarvitsee paljon leluja ja aktiviteettia!

 

 

Tämä juro lihaskimppu on Ahti. Aikuinen, mutta ei missään tapauksessa vanha. Ahti asuu usean muun kissan kanssa, mutta ei juuri välitä lajitovereiden seurasta. Sopii hyvin ainoaksi kissaksi, tai tyttökisun kaveriksi. Urosten kanssa tahtoo välillä vähän kipinöidä. Ahti on ehdottomasti aikuisen ihmisen lemmikki, eli ei suositella lapsiperheeseen.

 

 

Etsitkö kotiisi liikuttavan suloista ja lempeää pikkumiestä? Jakke vastaa toiveisiisi! Jakke asuu usean muun kissan kanssa, ja on kaikille yhtä ystävällinen. Nuorelle kissalle ihanteellisinta olisikin päästä lajitoverinsa seuraksi.
Ihmisille Jakke on hyvin lempeä ja ottaa vastaan vieraidenkin silitykset!

 

 

Erityisadoptio!
Ola-Kolli etsii aivan erityistä, ikiomaa, kärsivällistä ja rakastavaa kotia. Ola on elänyt pitkään yksin luonnossa laiminlyötynä ja totuttelee ihmisten seuraan. Esimerkiksi hoitotoimenpiteet ja kaikenlainen käsittely on edelleen hyvin vaikeaa. Ola ei vielä luota ihmiseen tarpeeksi, että sitä voisi nostaa tai vaikkapa silitellä Olan maatessa. Toisaalta Ola on hyvin hellä ja osoittaa sitä puskemalla ja käpertyy mielellään viereen läheisyyttä hakemaan. Myös pusuista Ola pitää kovasti! Ola on erittäin leikkisä, leikkii mielellään itsekseen sekä ihmisen tai kissakaverin kanssa. Kissakaveri olisikin Olalle varmasti mieleinen. Isoja miehiä Ola pelkää, ensisijaisesti Ola etsisikin omaa kissamammaa.

 

 

Loppuelämän kotia etsii kuvankaunis nuori neiti Pirra. Vajaa 2v. kaunotar palautuu yhdistykselle itsestään riippumattomista syistä. Pirra on arjessa uteliaana mukana palvelijansa toimissa. Tykkää leikkiä itsekseen sekä kissakavereiden kanssa. Vauhdilta ja vaarallisilta tilanteilta ei voi välttyä.  Pirra soveltuu parhaiten aikuiseen kotiin, sillä on hiukan arka uusia tilanteita ja äkkinäisiä liikkeitä kohtaan. Syliin tullaan hellittäväksi silloin kun huvittaa ja yöt nukutaan mielellään ihmisen vieressä.

 

 

Martta on ihana pieni pallero ja hän etsii omaa kotiaan. Martta on 5-vuotias reipas kisuli ja hänen lempi puuhaansa ovat leikkiminen hellyttely ja harjaaminen sekä tietysti vain rakastettuna oleminen. Martta luovutetaan mielellään ainoaksi kissaksi.

 

 

Pieni, pehmoinen ja leikkisä Söpö-tyttö etsii omaa kotia! Nimensä veroinen kissa taitaa söpöilyn ja nauttii paijailusta ja harjaamisesta ja tekeekin sen selväksi tarttumalla palvelijaansa kädestä tassuilla ja joskus vähän hampaillakin. Söpö on arka vieraita ihmisiä kohtaan, mutta oman perheen seurassa luottavainen. Kissakaverin seurakin olisi Söpön mieleen. Söpöllä on myös hassu ominaisuus aivastella nauttiessaan paijailuista. Söpö kävikin aivastelun takia eläinlääkärissä useissa testeissä, mutta tulokset olivat negatiivisia! Aivastelu on vain seurausta mielihyvästä erittyvästä syljestä. Mistä löytyisi Söpölle oma koti?

 

 

Nappi on huomionhakuinen ja rapsutuksia rakastava karvapallero. Vierastaa hieman sylissä oloa, mutta tykkää makoilla hoitajansa vieressä. Tällä n. 2 vuotiaalla pojalla on myös kova ruokahalu. Tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa.

 

 

Jos haluat tarjota kodin jollekkin kotia etsivistä eläimistä, ota yhteyttä neuvontapuhelimeen 044-2009817