Kotia etsivät

 

Luovutettavista eläimistä peritään luovutusmaksu: aikuisista kissoista 130 € ja 150 € pennusta. Kissanpennuista perittävästä maksusta palautetaan kuittia vastaan 50 € leikkauskuluista.

Kissat ovat aina leikattuja (ei koske liian nuoria),vähintään kertaalleen rokotettuja, madotettuja, sirutettuja ja muuten hoidettuja, terveitä kissoja.

Kissat luovutetaan vain sisäkissoiksi.

Koirat luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina ja madotettuina. Aikuisen koiran luovutusmaksu on 300e.

 

 

 

Kaunis ja lempeä Veera etsii itselleen omaa kotia. Noin 4 vuotias neitokainen on elellyt useamman kissan taloudessa. On suvaitsevainen muita kissoja kohtaan. Käpertyy mielellään syliin rapsuteltavaksi ja yöllä viereen nukkumaan.

 

 

Alle vuoden ikäinen nuorimies etsii kotia! Omassa kodissa olisi hyvä olla kissakaveri, sillä Vili on tottunut aina elämään lajitovereiden kanssa.
Kokoa on jo liki aikuisen verran, mutta turkki on vielä pentumaisen pehmeä. 

 

 

 

 

Laitettiin tuo ihmispalvelija hommiin ja kyseleen meille omaa kotia. Hyvin se toki on palvellut, mutta etittäs nyt loppuelämän kotia. Ikää meillä on 12 vuotta per nenä, mutta uskallappas sanoa että oltas muka vanhoja... ollaan vireitä ja veikeitä herroja vielä. Kumpikin tykätään ihmispalvelijoista ja tietenkin tykätään toisistamme kun on tää koko pieni elämä yhessä hengailtu. Jos susta tuntuu yhtään et me sovittas just sun elämään niin ei muuta kuin yhteydenottoja vaan. Terveisin. Piki ja Äijä.

 

 

Tämä juro lihaskimppu on Ahti. Aikuinen, mutta ei missään tapauksessa vanha. Ahti asuu usean muun kissan kanssa, mutta ei juuri välitä lajitovereiden seurasta. Sopii hyvin ainoaksi kissaksi, tai tyttökisun kaveriksi. Urosten kanssa tahtoo välillä vähän kipinöidä. Ahti on ehdottomasti aikuisen ihmisen lemmikki, eli ei suositella lapsiperheeseen.

 

 

Loppuelämän kotia etsii kuvankaunis nuori neiti Pirra. Vajaa 2v. kaunotar palautuu yhdistykselle itsestään riippumattomista syistä. Pirra on arjessa uteliaana mukana palvelijansa toimissa. Tykkää leikkiä itsekseen sekä kissakavereiden kanssa. Vauhdilta ja vaarallisilta tilanteilta ei voi välttyä.  Pirra soveltuu parhaiten aikuiseen kotiin, sillä on hiukan arka uusia tilanteita ja äkkinäisiä liikkeitä kohtaan. Syliin tullaan hellittäväksi silloin kun huvittaa ja yöt nukutaan mielellään ihmisen vieressä.

 

 

Pieni, pehmoinen ja leikkisä Söpö-tyttö etsii omaa kotia! Nimensä veroinen kissa taitaa söpöilyn ja nauttii paijailusta ja harjaamisesta ja tekeekin sen selväksi tarttumalla palvelijaansa kädestä tassuilla ja joskus vähän hampaillakin. Söpö on arka vieraita ihmisiä kohtaan, mutta oman perheen seurassa luottavainen. Kissakaverin seurakin olisi Söpön mieleen. Söpöllä on myös hassu ominaisuus aivastella nauttiessaan paijailuista. Söpö kävikin aivastelun takia eläinlääkärissä useissa testeissä, mutta tulokset olivat negatiivisia! Aivastelu on vain seurausta mielihyvästä erittyvästä syljestä. Mistä löytyisi Söpölle oma koti?

 

 

 

 

 

Jos haluat tarjota kodin jollekkin kotia etsivistä eläimistä, ota yhteyttä neuvontapuhelimeen 044-2009817