Löytöeläimet

Voit tiedustella kotia etsiviä eläimiä alueen eläinkodeista tai eläinsuojeluneuvontapuhelimesta 044-2009 817.

Etsimme vastuuntuntoisia koteja huostaanotetuille kissoille, sekä aikuisille että pennuille. Ota yhteyttä, jos haluat antaa kodin hylätylle eläimelle!
 
Jos olet kiinnostunut antamaan sijaiskodin kissalle, ota yhteyttä. Yhdistyksen kautta kulkee moni huostaanotettu tai hylätty kissa, joka tarvitsee pikaisesti rauhallisen ja rakastavan hoitopaikan ennen lopullista pääsyä uuteen kotiin.

Meri-Lapin ESY luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi ja, mikäli niitä ei luovutushetkellä ole jo leikattu, ne tulee leikkauttaa mahdollisimman pian.

Luovutettavista eläimistä peritään luovutusmaksu: kissoista 100 € aikuisesta ja 120 € pennusta, koirista peritään 300 €. Kissanpennuista perittävästä maksusta palautetaan kuittia vastaan 50 € leikkauskuluista.
 

ONKO LEMMIKKISI KADONNUT!

Tornion, Kemin ja Keminmaan löytöeläimet toimitetaan Juntin koirahoitolaan Tornioon. Tiedustele kadonnutta lemmikkiäsi aina ensin sieltä. http://personal.inet.fi/koti/mettajuntin/koirahoitola.htm

Puh. 0400-884 398 tai 0400-871 888

Ota yhteyttä myös meihin. Jaamme facebook sivuillamme kadonneiden ilmoituksia.

Hyviä ohjeita kadonneen lemmikin löytämiseksi ja kiinnisaamiseksi:
http://www.hesy.fi/elainkadonnut.htm

Meri-Lapin ESY:ltä voit lainata loukkua oman eläimen kiinniottamiseen 20 euron panttia vastaan. Loukkuja voi kysellä neuvontapuhelimesta.